Земеделски Новини

Президент на Република България

ОЩЕ ОТ НОВИНИ

21 август 2024 | 15:03

В продължение на конституционната процедура по назначаване на служебно правителство президентът Румен Радев проведе телефонни разговори с председателя на 50-ото Народно събрание Рая Назарян и подуправителя на Българската народна банка Петър Чобанов. Двамата са сред определените в чл. 99, ал. 5 от Конституцията лица, които могат да бъдат назначени за служебен министър-председател.

21 август 2024 | 13:01

В продължение на конституционната процедура по назначаване на служебно правителство президентът Румен Радев проведе среща на „Дондуков“ 2 с Радослав Миленков, който като подуправител на Българската народна банка е сред определените в чл. 99, ал. 5 от Конституцията лица, които могат да бъдат назначени за служебен министър-председател.

21 август 2024 | 12:12

В продължение на конституционната процедура по назначаване на служебно правителство президентът Румен Радев проведе среща на „Дондуков“ 2 с Димитър Радев, който като управител на Българската народна банка е сред определените в чл. 99, ал. 5 от Конституцията лица, които могат да бъдат назначени за служебен министър-председател.

21 август 2024 | 11:11

В продължение на конституционната процедура по назначаване на служебно правителство държавният глава Румен Радев проведе среща на „Дондуков“ 2 с настоящия служебен премиер Димитър Главчев, който като председател на Сметната палата е сред определените в чл. 99, ал. 5 от Конституцията лица, които могат да бъдат назначени за служебен министър-председател.

Източник за тази статия
Наши спонсори са:
Български трактори на добри цени при изключително качество

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *